Hof van Aken voor 2 personen

vakantiehuisje in Richelle
Hof van Aken voor 2 personen

Dit gezellige appartement bevindt zich in een monumentale, gerestaureerde boerderij in Richelle. De woning beschikt over 1 slaapkamer en is geschikt voor een echtpaar met kind. Buiten de boerderij ligt een traditioneel hofje met tafeltjes en stoelen, waar je in de zon kunt genieten van een drankje.

Richelle heeft veel bezienswaardigheden, zoals kastelen en kerken. De Ardennen en de Voerstreek liggen binnen handbereik, waar prachtige wandelroutes te vinden zijn. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de steden Luik, Aken of Maastricht. In Luik vindt elke zondagavond aan de kade van de Maas de beroemde Marché de la Batte plaats, de grootste markt van Europa. Ook de Montagne de Bueren, een straat met 374 treden, is een aanrader.

Het appartement is van alle gemakken voorzien. In de open keuken staat een afwasmachine en een oven. Het appartement is geschikt voor (kleine) kinderen: een kinderbed, een kinderstoel en een kinderbox zijn beschikbaar. Je kunt maximaal 1 huisdier meenemen.

vakantiehuisje in Trou de bra, België : Devant le Thiers voor 15 personen

Meer info en prijzen