Friese Villa 1 met optioneel bij te boeken sloep e voor 10 personen

NL 19029

vakantiehuisje in Leons
Friese Villa 1 met optioneel bij te boeken sloep e voor 10 personen

Kom lekker op z’n Friesch genieten in de rustige omgeving van Leons: het hart van Friesland. Vanuit deze in 2023 nieuw gebouwde, moderne villa ontdek je met gemak alle omliggende grote Friese steden. De woning zelf biedt ruimte voor maximaal 10 personen, maar kan ook samen geboekt worden met huiscode NL-19030. Deze aan elkaar gelegen villa’s beschikken over openslaande deuren in de woonkamers, waardoor je op charmante wijze een geschakelde 20-persoonswoning tot je beschikking hebt! Ideaal voor groepen.

Leons is een charmant dorp met een historische karakter en een prachtige omgeving vol natuurlijke schoonheid. Het is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. Je kunt genieten van ontspannende wandelingen of fietstochten door het Friese platteland, terwijl je onderweg geniet van de rustige sfeer en het uitzicht op de typische Nederlandse waterwegen en landerijen. In de omgeving van Leons vind je verschillende natuurgebieden, zoals het Nationaal Park De Alde Feanen en het Friese Merengebied. Deze gebieden bieden prachtige mogelijkheden om te varen, kanoën, vogels kijken en te genieten van de natuurlijke diversiteit van Friesland. Als je geïnteresseerd bent in de lokale cultuur, moet je zeker de Friese keuken de kans geven. Proef typische Friese lekkernijen, zoals suikerbrood, Fryske dúmkes (Friese koekjes) en Beerenburg, een traditionele kruidenbitter.

De woning is voorzien van meerdere slaapkamers met een badkamer en suite, maar ook een centrale badkamer met ligbad. Je kunt heerlijk ontspannen op het aangename terras of in de sfeervol gemeubileerde tuin. De keuken biedt je de mogelijkheid eigenhandig je favoriete gerechten te bereiden en de accommodatie biedt bovendien te mogelijkheid om ter plekke elektrische fietsen en zelfs sloepen te huren. Ook is het mogelijk om op voorhand bij de lokale supermarkt Coop boodschappen te bestellen en op tafel in de woning te laten klaarzetten.

Meer info en prijzen