Landhoeve buitenman voor 19 personen

vakantiehuisje in Lage mierde
Landhoeve buitenman voor 19 personen

Deze ruime groepswoning ligt in een rustige, bosrijke omgeving in Reusel. In de woonboerderij zijn 4 slaapkamers en is ideaal voor grote gezelschappen met kinderen. De woning heeft een rustieke, eigentijdse inrichting en staat direct naast een herberg.

In de directe omgeving van Reusel word je omringd door de natuur. Hier kun je heerlijk wandelen of verscheidene fietsroutes volgen door de bossen. Vervolgens zijn er genoeg restaurantjes en terrasjes waar je even tot rust kunt komen. Als je ook wat grotere steden wilt bezoeken, zijn Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven aan te raden. De Efteling, Safaripark Beekse Bergen en het Historisch Open Luchtmuseum in Eindhoven zijn andere hoogtepunten tijdens deze vakantie.

Deze huisdiervriendelijke vakantiewoning heeft een heerlijke open haard waar je ’s avonds samen kunt genieten van de rust.

Op verzoek kan er een barbecue voor € 25,- per verblijf worden geplaatst, exclusief houtskool. Deze graag weer schoon achterlaten. Parkeren kan niet naast het huis, maar op de parkeerplaatsen. Jongeren zijn niet welkom in deze woning, maar omdat dit niet uit te sluiten valt, wordt hen een extra borg van € 500,- contact gevraagd.

Meer info en prijzen