Us winsk voor 8 personen

NL 15665

vakantiehuisje in Stavoren
Us winsk voor 8 personen

Vlak bij het pittoresque stadje Stavoren, met gezellige restaurantjes en haventjes, vind je dit gloednieuwe vakantiehuis. De 4 slaapkamers bieden plaats aan 8 personen, wat ideaal is voor 2 gezinnen of een groep vrienden. In het bubbelbad en de serre kun je ’s avonds heerlijk ontspannen.

De omgeving van Stavoren in Friesland is perfect voor waterliefhebbers: je kunt hier zeilen, windsurfen, sloepvaren en nog veel meer! Informeer naar de mogelijkheden bij de beheerder voor het huren van een klassieke en comfortabele sloep, en laat je verrassen door wat Friesland te bieden heeft. Tijdig reserveren is aanbevolen! Op 16 km kun je ook een wedstrijdje spelen op de golfbaan. Andere leuke uitstapjes kun je maken naar Hindeloopen en Workum.

Dit moderne vakantiehuis bestaat uit 2 verdiepingen. Beneden vind je de ruime woonkamer, de goed uitgeruste keuken, een slaapkamer en een badkamer. Boven bevinden zich nog 3 slaapkamers een badkamer en een apart toilet. Je kunt je boot aanleggen aan de eigen aanlegsteiger. Buiten op het terras sluit je de dag af met een goed glas wijn.

Dit huis ligt in een rustige woonwijk. Omwille van de rust en nabije buren dien je je te houden aan gedragsregels. Dit huis is zeer geschikt voor families en niet voor groepen jongeren.

Op dit moment zijn ze aan de overkant bezig met het bouwen van een huis, dit kan eventueel voor wat overlast zorgen.

Meer info en prijzen