Villa Sunshine Harderwijk 234 voor 8 personen

vakantiehuisje in Zeewolde
Villa Sunshine Harderwijk 234 voor 8 personen

Deze villa Harderwold ligt op een rustige plek en heeft een sauna. Vanaf 2019 is dit huis voor 10 personen: een slaapkamer voor 2 personen is toegevoegd aan de begane grond.

Ontdek de leuke Hanzestad Harderwijk, doordrenkt van geschiedenis. Wandel door eeuwenoude steegjes en over de historische pleinen. Voor liefhebbers van zeilen en vissen is er het Veluwemeer. Maak een wandeling of fiets door de bossen, velden en duinen van de Veluwe.

De villa heeft een modern en licht interieur en is voorzien van alle luxe. Vanuit de woon- en eetkamer heb je vrij uitzicht op de waterweg. De 3 slaapkamers zijn ruim en hebben een frisse uitstraling. Je kunt je boot parkeren bij de pier. In de tuin vind je een bubbelbad en een sauna voor 6 personen. Hier kun je heerlijk ontspannen.

De woning kan enigszins afwijken van de foto’s, maar het comfortniveau is hetzelfde. Het huis wordt niet verhuurd aan jongerengroepen. Studentenfeesten, vrijgezellenfeesten of drinkpartijen zijn verboden. Vanwege de rust dient het om 22:00 uur stil te zijn op het park. Tevens is het overdag niet toegestaan om luide muziek te draaien

Meer info en prijzen