Grote Punter Wellness 6p. – Giethoorn

Grote Punter Wellness 6p. - NL-13713

Prijsvoorbeeld € 1259,- per week

5 sterren
Check beschikbaarheid en prijzen

Beschrijving

Meer over Grote Punter Wellness 6p. in Giethoorn

Deze 6-persoons woning met sauna op korte afstand van het centrum van Giethoorn ligt aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger met zwemtrapje. Op een zonnige dag lekker afkoelen? Maak dan vanaf jouw eigen aanlegsteiger een plons in het water!De woonkamer met open keuken en grote raampartij zorgt voor een vrijwel rondom uitzicht over het mooie waterlandschap. Op de begane grond is een slaapkamer met aangrenzende badkamer aanwezig. Op de eerste verdieping zijn de overige twee slaapkamers en een extra badkamer. Het park beschikt over meerdere woningen van dit type. De exacte locatie op het park kan daarom verschillen met de getoonde foto’s. Ook de inrichting kan afwijken van de foto’s, in alle woningen worden in alle gevallen dezelfde kwaliteitsnormen gehanteerd. De woning is van alle gemakken voorzien, zoals Wi-Fi, flat screen TV, centrale en vloerverwarming, vaatwasser en combi oven. Daarnaast zijn er twee parkeerplaatsen bij de woning beschikbaar.

Beachclub Bodelaeke is geopend met een sfeervol restaurant, beschut terras en wedstrijd jeux de boules baan. Speciaal voor de kinderen is een speelstrand met piratenschip geopend. Er is een middels boeienlijn afgebakende kinderzwemstrook tot een diepte van 130 cm. Daarnaast is het park gestart met de verhuur van fietsen en e-bikes. Verder is de vloot met aluminium elektrische sloepen uitgebreid.

Het Waterresort is nog in aanbouw. Tijdens de bouwvak liggen de bouwactiviteiten stil.Dit zeer ruim opgezette park in Giethoorn, het “Venetië van het Noorden”, is gelegen aan de rand van natuurgebied de Weerribben. U kunt er varen, zeilen, vissen, zwemmen, wandelen, fietsen of gewoon heerlijk genieten op uw eigen terras. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een elektrische sloep of boot bij een verblijf te boeken en voor de deur van uw woning neer te leggen. Op het park mag gevist worden, dit tegen een kleine vergoeding. U kunt vanaf uw eigen aanlegsteiger uw hengel uitgooien en vissen. In natuurgebied Weerribben Wieden kunt u de volgende vissoorten tegenkomen; Bittervoorn, Tiendoornige stekelbaars, Riviergrondel, Ruisvoorn, Blankvoorn, Snoek, Brasem, Baars, Snoekbaars, Kolblei, Pos en Zeelt. Nachtvissen is toegestaan bij uw villa mits er geen geluidsoverlast van is.


Bekijk Grote Punter Wellness 6p. op de kaart


Maximaal aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Internet aanwezig
Huisdieren niet toegestaan
Vaatwasser: JA
Wasmachine: JA
Sauna: JA

Meer afbeeldingen

Afbeeldingen Vakantiehuis Grote Punter Wellness 6p. – Giethoorn

Grote Punter Wellness 6p. Grote Punter Wellness 6p. Grote Punter Wellness 6p.
Grote Punter Wellness 6p. Grote Punter Wellness 6p. Grote Punter Wellness 6p.
Grote Punter Wellness 6p. Grote Punter Wellness 6p. Grote Punter Wellness 6p.

Meer info en boeken

Bekijk beschikbaarheid van en alle prijzen voor Grote Punter Wellness 6p. bij onze partner Chalet.nu.
chalet.nu
Check beschikbaarheid en prijzen

Land: Nederland
Regio: Overijssel
Stad: Giethoorn
Type: Vakantiehuis
Huiscode: NL-13713


Deze vakantiewoning wordt u aangeboden door Boekvakantiehuisjes.nl i.s.m. Chalet.nu Vakantiewoningen.
Vakantiehuis, Chalet, of kasteel. Je boekt het voordelig bij Chalet.nu
De hier getoonde informatie en prijzen is slechts informatief en onder voorbehoud!

Chalet.nu Vakantiehuizen