Grou

Grou

Grou – Grou

4 sterren

Prijs vanaf € 480,- per week

Check beschikbaarheid en prijzen

Beschrijving

Meer over Grou in Grou – Nederland

Op een prachtige plek in het Friese Grou bevindt zich dit vakantiehuis. De vakantiewoning is rustig gelegen op het park Yn’e Lijte waar duurzame ontwikkelingen en onthaasten de boventoon voeren.

In deze riante waterwoning met de woonkamer op de eerste etage heeft u een panoramisch uitzicht over het Prinses Margriet Kanaal en nationaal park Alde Feanen. Vanuit het balkon heeft u zicht op het pontje. Fietsers worden hiermee naar de overkant gebracht wat een gezellige reuring met zich meebrengt. De langsvarende boten zijn een prachtig gezicht. Door de horren op de eerste etage en het elektrische zonnescherm is het ook binnen fijn te verblijven in de zomer.

Op de begane grond bevinden zich de twee slaapkamers en de badkamer welke heerlijk koel blijven bij warm weer. De zeer riante tuin is mooi aangelegd. Geniet met een glaasje wijn in de ligstoelen of geniet van lange zomeravonden aan de tuintafel. Barbecueën is toegestaan in de tuin, niet op het balkon.

In de omgeving van de vakantiewoning zijn volop mogelijkheden voor watersport. Zo kunt u bijvoorbeeld een boot huren via het park of lessen nemen bij de nabijgelegen zeilschool. Het subtropisch zwembad, manege en het heuse Kameleondorp geïnspireerd op de Kameleonboekjes zijn een paradijs voor kinderen.

Het dorpje Grou is de perfecte uitvalsbasis door de centrale ligging in Friesland. In Grou bevinden zich naast de vele watersportmogelijkheden ook heerlijke restaurants en gezellige winkels.

Bekijk Grou op de kaart


Maximaal aantal personen: 4

Geen internet aanwezig
Huisdieren niet toegestaan

Meer afbeeldingen

Meer afbeeldingen Appartement Grou – Grou

Grou Grou Grou
Grou Grou Grou
Grou Grou Grou

Meer info en boeken

Bekijk beschikbaarheid van en alle prijzen voor Suite Home bij onze partner Chalet.nu.

Check beschikbaarheid en prijzen

Land: Meer Nederland
Regio: Meer Friesland
Stad: Grou
Type: Appartement
Huiscode: NL-8826


Deze vakantiewoning wordt u aangeboden door Boekvakantiehuisjes.nl i.s.m. Chalet.nu Vakantiewoningen.
Vakantiehuis, Chalet, of kasteel. Je boekt het voordelig bij Chalet.nu

Chalet.nu Vakantiehuizen