Markermeerzicht – Bovenkarspel

Markermeerzicht - NL-10308

Prijsvoorbeeld € 630,- per week

4 sterren
Check beschikbaarheid en prijzen

Beschrijving

Meer over Markermeerzicht in Bovenkarspel

Geniet van uw vakantie in dit gloednieuwe vier persoons vakantiehuis direct aan het Markermeer gelegen. Deze vakantiewoning is zeer leuk om in te verblijven, het beschikt over een mooie ruime luifel waar u ook met slecht weer kunt vertoeven.

Dit moderne vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers, een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien, en een ruime woonkamer met schuifdeur met directe toegang tot het overdekte terras. In dit vakantiehuis zijn geen huisdieren toegestaan.

Resort Markermeer is splinternieuw. U kunt dus verblijven in de nieuwste chalets en zo optimaal genieten van het Markermeer. Op dit moment worden er ook nog woningen geplaatst. Dit betekent dat u hier soms hinder van kunt ondervinden. Wij doen ons best om de overlast tot een minimum te beperken.

Het vakantiepark is kindvriendelijk en beschikt over diverse faciliteiten zoals een buitenzwembad, een restaurant en een speeltuin op loopafstand. Het markermeer is op 50 meter van het vakantiehuis gelegen, hier kunt u heerlijk genieten op het water. U bevindt zich hier in een rustige, landelijke, waterrijke omgeving met vele leuke activiteiten in de omgeving. Het vakantiepark is bij uitstek geschikt voor watersporters, het is namelijk direct gelegen aan het Markermeer. Golfliefhebbers kunnen terecht bij Golfbaan Westwoud. Vanuit het vakantiehuis kunt u de historische steden Hoorn en Enkhuizen bezoeken. Deze steden bevinden zich op 11 km. Hoorn staat bekend om de vele eeuwenoude monumenten en de grachten rondom het centrum. Bovendien ligt het vakantiehuis slechts 30 km van de wereldberoemde havenplaatsen Edam en Volendam.


Bekijk Markermeerzicht op de kaart


Maximaal aantal personen: 4

Geen internet aanwezig
Huisdieren niet toegestaan

Meer afbeeldingen

Afbeeldingen Appartement Markermeerzicht – Bovenkarspel

Markermeerzicht Markermeerzicht Markermeerzicht
Markermeerzicht Markermeerzicht Markermeerzicht
Markermeerzicht Markermeerzicht Markermeerzicht

Meer info en boeken

Bekijk beschikbaarheid van en alle prijzen voor Markermeerzicht bij onze partner Chalet.nu.
chalet.nu
Check beschikbaarheid en prijzen

Land: Nederland
Regio: Noord-Holland
Stad: Bovenkarspel
Type: Appartement
Huiscode: NL-10308


Deze vakantiewoning wordt u aangeboden door Boekvakantiehuisjes.nl i.s.m. Chalet.nu Vakantiewoningen.
Vakantiehuis, Chalet, of kasteel. Je boekt het voordelig bij Chalet.nu
De hier getoonde informatie en prijzen is slechts informatief en onder voorbehoud!

Chalet.nu Vakantiehuizen