V. Broeresloot, Standard app

V. Broeresloot

V. Broeresloot, Standard app – Sneek

4 sterren

Prijs vanaf € 349,- per week

Check beschikbaarheid en prijzen

Beschrijving

Meer over V. Broeresloot, Standard app in Sneek – Nederland

Dit appartement is op slechts 3 km afstand van het centrum van Sneek gelegen! Vanuit uw appartement wandelt u over een brug direct het pittoreske Oppenhuizen in. Het appartement is bij uitstek geschikt voor een verblijf met kinderen of een gezellig uitje met z’n tweetjes. Geniet van een heerlijke vakantie aan het water met de mogelijkheid om bijvoorbeeld direct bij de eigenaar een sloep te huren. Het appartement is gezellig ingericht. De open keuken staat in verbinding met de woonkamer en beschikt over een ruime badkamer. Buiten kunt u genieten in de gemeenschappelijke tuin met meerdere terrassen.

Het appartement bevindt zich in een authentieke Friese boerderij met nog 11 andere appartementen. De eigenaar wordt op dezelfde locatie. U kunt bij ons tevens het iets luxere 4-persoons appartement boeken.

De boerderij biedt allerlei faciliteiten. Te huur: handdoeken, kinderstoel en kinderbed. Gemeenschappelijke wasmachine tegen betaling. Zo verhuren zij kano’s, sloepen en aanlegsteigers, zodat u in alle rust het Sneekermeer en andere Friese wateren kunt verkennen. Hiervoor is geen vaarbewijs nodig. Tevens biedt de huiseigenaar fietsen te huur aan. Tijdens drukke dagen is het gemoedelijke havencafé geopend, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Tevens is het mogelijk om een ontbijt te reserveren. Boekingen voor werknemers op aanvraag.

Het appartement bevindt zich op 3 km afstand van het centrum van Sneek. In Sneek kunt u winkelen, genieten op één van de vele terrassen en uiteraard de Waterpoort bezichtigen. Breng ook een bezoek aan de twee kleine steden IJlst en Bolsward, bekend van de Elfstedentocht. Op ongeveer 30 km afstand is Nationaal Park De Alde Feanen gelegen. Dit indrukwekkende natuurgebied wordt gevormd door meren, rietlanden en moerasbossen. Tijdens de rit vanuit het appartement naar De Alde Feanen passeert u uitgestrekte weilanden, kanalen en nostalgische stolpboerderijen, waar Friesland zo bekend om staat.

Bekijk V. Broeresloot, Standard app op de kaart


Maximaal aantal personen: 4

Geen internet aanwezig
Huisdieren toegestaan: max. 2

Meer afbeeldingen

Meer afbeeldingen Vakantiehuis V. Broeresloot, Standard app – Sneek

V. Broeresloot, Standard app V. Broeresloot, Standard app V. Broeresloot, Standard app
V. Broeresloot, Standard app V. Broeresloot, Standard app V. Broeresloot, Standard app
V. Broeresloot, Standard app V. Broeresloot, Standard app V. Broeresloot, Standard app

Meer info en boeken

Bekijk beschikbaarheid van en alle prijzen voor Suite Home bij onze partner Chalet.nu.

Check beschikbaarheid en prijzen

Land: Meer Nederland
Regio: Meer Friesland
Stad: Sneek
Type: Vakantiehuis
Huiscode: NL-4581


Deze vakantiewoning wordt u aangeboden door Boekvakantiehuisjes.nl i.s.m. Chalet.nu Vakantiewoningen.
Vakantiehuis, Chalet, of kasteel. Je boekt het voordelig bij Chalet.nu

Chalet.nu Vakantiehuizen